About us

Terima kasih kerana singgah ke blog suplemen tambahan ini.Dan terima kasih sekali lagi kerana anda sudi membaca artikel yang diharap dapat memberi manfaat dan menambah ilmu pengetahuan untuk anda lebih jelas bisnes Shaklee.

Blog ini adalah milik suami isteri iaitu Muhamad Hirman Bin Abu Hassan dan Juga Norhayati Mohd Suaib yang terlibat dalam perniagaan Shaklee.Sememangnya ia adalah pengalaman yang sungguh menyeronokkan dan sebab itu kami menulis setiap coretan yang kami lalui di dalam blog ini.

Kami tertarik dengan produk yang ada di bawah Shaklee sepe,seperti ESP,Alfalfa Complex,GLA Complex,Omegaguard yang sentiasa mendapat permintaan dari ramai pelanggan.Apatah lagi kombinasi yang hebat antara produk Shaklee yang boleh digunakan untuk anti penuaan,sakit sendi,set mengandung dan juga set menyusu.

Adalah menjadi kegembiraan jika pelanggan menceritakan perubahan positif yang mereka alami selepas menggunakan produk ini.

Muhamad Hirman adalah seorang blogger dan terlibat di dalam bidang teknikal dan pemasaran online.Pengalaman beliau di dalam perniagaan internet di gunakan sepenuhnya bagi membantu usahawan Shaklee berjaya dalam mengembangkan bisnes ini.

Manakala Norhayati banyak terlibat dalam menguruskan pelanggan wanita yang mahukan pandangan berkaitan produk yang sesuai untuk mereka.

Adalah menjadi harapan kami selepas ini melihat usahwan Shaklee di bawah bimbingan kami dapat mempraktikkan segala ilmu yang telah kami tunjukkan.

Dibawah pula adalah putera kami yang sungguh petah bercakap dan bertanya itu ini.

hayati