Daftar Ahli Shaklee Bertambah Di Sebabkan Pemasaran Online

Sejak 2 tahun lepas,jualan yang dicatatkan oleh Shaklee Malaysia amat memberangsangkan.Peningkatan jualan yang tinggi adalah di sebabkan oleh ramai pelanggan yang sedar betapa pentingnya menjaga kesihatan diri dan keluarga.Tidak kurang pula yang mendaftar ahli Shaklee bagi menikmati keistimewaan dengan menjadi pengedar Shaklee.

Baru-baru ini,National Conference telah di adakan bertempat di Sunway Pyramid Convention Centre (SPCC).NC ini bertujuan menghargai setiap ahli shaklee yang berjaya membuat jualan dan mengembangkan network masing-masing.Mereka di hargai dengan pemberian award dan juga penginapan yang di sponsor sepenuhnya oleh Shaklee di Hotel Sunway Resort dan Hotel Saujana.

Boleh dikatakan penerima award adalah di kalangan orang muda dan baru menjalankan bisnes Shaklee.Jadi tidak mustahil untuk kita juga menghadiri National Conference seperti ini jika bisnes ini di buat secara bersungguh-sungguh.Dan juga ia akan mengubah persepsi kita bahawa dalam MLM hanya yang lama menyertai akan untung dan yang baru akan ketinggalan.

Pemasaran Online Dan Daftar Ahli Shaklee

Daftar-Ahli-Shaklee-Bertambah

 

Bilangan mereka yang daftar shaklee meningkat sehingga 1240% bermula 2008 hingga 2013.Banyak pengedar baru menggunakan medium pemasaran online bagi berkongsi kebaikan menggunakan produk shaklee.Dengan pendedahan ini,mereka lebih tertarik dan seterusnya membuat pendaftaran secara online.

Yuran keahlian adalah sebanyak RM65 adalah cukup berpatutan sekali.Dengan menjadi ahli,kita dapat membuat pembelian pada harga 15%-25% dari harga asal.Selain itu,kita juga boleh menambah pendapatan secara part time atau full time.

 

Jualan-Shaklee-Sentiasa-Meningkat

 

Jualan yang di hasilkan oleh pengedar Shaklee juga semakin bertambah.Kini dengan adanya sistem online memudahkan setiap pengedar untuk membuat pesanan produk dan Shaklee akan menghantar kepada pelanggan anda.Bagi yang hendak memulakan bisnes Shaklee,anda boleh untuk tidak menyimpan stok dan membuat pembelian secara online sahaja.

Kejayaan-Yang-Tinggi

 

Ramai pengedar yang berjaya mendapat ranking yang ada dalam Shaklee.Lebih membanggakan kebanyakan kaum wanita berjaya dalam mengembangkan perniagaan mereka.Ada yang mendapat restu dan sokongan dari suami untuk lebih berjaya.Dengan ini,impian untuk mereka menjadi Work At Home Mother (WAHM) adalah tidak mustahil untuk di kotakan.

Shaklee-Sasar-Jualan-Berganda

Matlamat Shaklee adalah jelas untuk setiap pengedar mereka.Shaklee mensasarkan jualan berganda di samping produk yang bermutu dan berkualiti tinggi.Contohnya Phytocol St Shaklee yang di lancarkan pada National Conference bagi membantu mereka yang menghadapi masalah kolestrol yang tinggi.

Jadi,anda boleh membuat keputusan untuk daftar ahli Shaklee dan seterusnya membuat pembelian produk Shaklee.Di bawah kumpulan Masterpiece Starz anda akan di bimbing berkaitan jadual pemakanan,pemilihan produk dan juga cara yang betul dalam pemasaran online bagi membantu anda menjadi pengedar yang berjaya

Norhayati
 

Puan Norhayati adalah seorang pengedar Shaklee dengan SID 876164.Beliau sedia memberi khidmat nasihat bagi mereka yang ingin menjaga kesihatan melalui pengambilan suplemen dari sumber semulajadi.Ketahui juga bagaimana Shaklee dapat juga di gunakan dalam menjana pendapatan sampingan dengan menghubungi beliau di talian 0182338384.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: