2

Daftar Shaklee

BAGAIMANA ANDA DAPAT MENJADI PENGEDAR SHAKLEE YANG BERJAYA

Melalui Bantuan Pemasaran Blog Dan Facebook

Terima Kasih kerana berminat untuk menjadi pengedar Shaklee.Selain dapat lebih penjimatan ketika membeli produk Shaklee,Anda juga dapat menjana pendapatan sampingan melaluinya.

Yuran keahlian untuk menjadi pengedar adalah RM65/lifetime.

Produk Shaklee sentiasa mendapat permintaan yang tinggi di kalangan pengguna di Malaysia.Ramai yang memberikan testimoni positif selepas mereka mengambil beberapa produk yang dicadangkan oleh Pengedar Shaklee.(itulah penting untuk anda mencari pengedar yang sentiasa membantu).

Di dalam Shaklee juga terdapat beberapa set yang boleh dicadangkan kepada pelanggan.Mereka beli melalui anda,anda akan mendapat 2 keuntungan.Satu adalah kerana anda berjaya membantu mengatasi masalah mereka dan satu lagi adalah dapat menjana pendapatan pula.

Senggugut PMS Dengan Shaklee

Menjadi pengedar Shaklee di bawah kami anda akan mendapat faedah seperti berikut:-

  • Mendapat support di group.

Rakan ahli sentiasa membantu ahli baru dalam menyelesaikan masalah mereka.Dari situ anda dapat belajar bagaimana untuk mencadangkan produk yang sesuai dengan penyakit pelanggan.

Bantuan Kawan-kawan

  • Amalan Rohani

Selain dari berkongsi hal duniawi,para ahli juga turut saling ingat mengingati amalan yang boleh menambahakn pahala dan fikiran positif dalam diri kita.Kita akan berasa seronok kerana ada yang sudi berkongsi dan mendengar masalah kita

Amalan Rohani

  • Bantuan Pemasaran

Penggunaan blog dan Facebook adalah medium terbaik untuk mendapatkan pelanggan.Ahli akan dibantu dengan cara menyediaakan blog,artikel yang berkesan dan bagaimana untuk membuat marketing melalui medium tersebut.

Keistimewaan Di Dalam Group Kami

  • Bimbingan Penulisan Dalam Blogging
  • Coaching Berkaitan Blogging
  • Bimbingan Promosi Di Facebook
  • Support Bagi Pertanyaan Pelanggan Ahli Group

Cara Mendaftar Shaklee

Pilihan 1

Whatapps/SMS Daftar ke 0126543485

(Kami akan menghubungi anda untuk urusan pendafaran

Pilihan 2

Isi maklumat di bawah.

 

Buat Pembayaran RM75 Ke akaun di bawah.

No Akaun : 162143205567

Nama Bank : Maybank

Nama : Muhamad Hirman Bin Abu Hassan

Emel : tepaksirehnetwork@gmail.com

Sila Whatapps ke 0126543485(Hirman) atau 0182338384 ( Hayati) selepas pembayaran untuk kami mendaftar anda secara online.