Shaklee National Conference 2015 Di MIECC

MIECC telah di pilih sebagai venue untuk Shaklee National Conference pada tahun ini.Jika sebelumnya acara ini di langsungkan di Sunway Pyramid sebagai menghargai. Pengedar Shaklee pada tahun 2014/2015.Penerima anugerah di sediakan penginapan di Hotel Palace Of Golden Horses.

Shaklee National Conference 2015

Tiket Masuk Ke SNC 2015

Bagi yang tidak menerima award masih boleh menyertai conference ini dengan membeli tiket yang beharga RM30.Mereka bukan sahaja memiliki tiket tetapi turut mendapat cenderahati seperti di bawah.Memang berbaloi kalau yang menyertai acara ini.

  • Jute Bag
  • Shaklee Shaker
  • Road Tax Sticker
  • Pen
  • NC Booklet
  • RM50 Produk Voucher untuk pembelian Collagen atau Vivix
  • 4 Sachet Collagen

Sepanjang 3 hari,pelbagai aktiviti menarik telah di sediaakan untuk memeriahkannya lagi acara ini.

Para penerima anugerah di bawa mengelilingi Bandaraya Kuala Lumpur dan mengunjungi destinasi menarik.

Bagi yang membawa kanak-kanak,Shaklee turut menyediaakan bilik Day Care Children.Di sini terdapat beberapa aktiviti seperti mewarna dengan pasir,persembahan clown dan bermacam-macam lagi

Pada tahun lepas,Phytocol ST telah diperkenalkan untuk mereka yang mempunyai kadar kolestrol tinggi di dalam badan.Tahun ini Shaklee telah melancarkan My Shaklee Apps untuk memudahkan para pengedar menguruskan bisnes online menerusi smartphone masing-masing.

Di sini juga ada di tunjukkan demo produk dan juga pemeriksaan kesihatan secara percuma.Jadi,bolehlah mengukur tahap kesihatan dan mendapatkan konsultansi dalam menjadikan kehidupan lebih sihat.

Para leader juga telah di jemput untuk berkongsi pengalaman mereka sepanjang menjadi ahli Shaklee.Mereka bersemangat memberikan tips supaya dapat bertahan lama dalam bisnes ini.Ada di antara mereka telah menjadi pengedar berpuluh-puluh tahun lamanya.Ini kerana bisnes ini boleh di warisi kepada anak-anak mereka.Sudah tentu ini adalah perniagaan untuk masa hadapan.

 

Norhayati
 

Puan Norhayati adalah seorang pengedar Shaklee dengan SID 876164.Beliau sedia memberi khidmat nasihat bagi mereka yang ingin menjaga kesihatan melalui pengambilan suplemen dari sumber semulajadi.Ketahui juga bagaimana Shaklee dapat juga di gunakan dalam menjana pendapatan sampingan dengan menghubungi beliau di talian 0182338384.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: