1

Tempahan Produk Shaklee Dari Orang Kuala Kangsar

Seorang pelanggan telah membuat tempahan produk Shaklee dari salah seorang pengedar saya yang tinggal di Kuala Kangsar.ID pengedar Shaklee adalah 1080320 dan nombor telefon 0194789457.

Produk nutrisi yang di pesan oleh beliau adalah seperti berikut.

1. Meal Shakes-Minuman yang kaya dengan nutrisi dan amat di gemari oleh kanak-kanak.

2. Vitalea Iron Formula-Multivitamin yang telah berada di pasaran hampir 100 tahun dan pertama di cipta oleh Dr Forrest Shaklee.

3. B Complex- Mengandungi semua vitamin B yang penting untuk tubuh badan anda.Juga ada asid folik yang di perlukan oleh ibu mengandung untuk kesihatan bayi dalam kandungan.B Complex juga membantu mereka yang stress serta tidak bermaya setiap hari.Anda akan merasai perbezaannya dengan mengambil vitamin ini.

Shaklee Kuala Kangsar

 

Sudah tentu setiap pembelian akan di berikan panduan cara makan.Meal Shakes boleh di ambil semasa bersarapan.Jadi ibu yang tidak sempat untuk menyediaakan sarapan untuk anak mereka bolehlah memberikan meal Shakes.

Vitalea boleh diambil 2 biji selepas makan tengahari dan B Complex selepas bersarapan.

Jadi mereka yang tinggal di Kuala Kangsar bolehlah membuat produk Shaklee dari pengedar saya ini.

Norhayati
 

Puan Norhayati adalah seorang pengedar Shaklee dengan SID 876164.Beliau sedia memberi khidmat nasihat bagi mereka yang ingin menjaga kesihatan melalui pengambilan suplemen dari sumber semulajadi.Ketahui juga bagaimana Shaklee dapat juga di gunakan dalam menjana pendapatan sampingan dengan menghubungi beliau di talian 0182338384.

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
saeed abdullah - July 17, 2016

Says Dari sauk nak beli corotomax…tlg.maklum dimana boleh sya dpt.kan.tq

Reply

Leave a Reply: