Tempahan Produk Shaklee Dari Pelanggan Di Kuantan

Puan ini yang tinggal di Kuantan telah membuat 2 pembelian produk Shaklee.Produk yang di beli oleh beliau berupa Alfalfa Complex dan juga Ostematrix Shaklee.Seperti biasa penghantaran di lakukan oleh pihak HQ.

Alfalfa Complex berperanan di dalam menyingkirkan toksin yang ada di dalam badan kita.Tanda-tanda tubuh kita mempunya banyak toksin adalah jerawat yang timbul terutama di bahagian muka.Puas sudah kita mengambil pelbagai produk tetapi hasilnya kurang memuaskan.

Ini kerana nutrisi pada produk tersebut di halang oleh toksin tersebut.Dengan menyingkirkannya,barulah tubuh kita dapat mengoptimumkan nutrisi bagi suplemen yang kita ambil.

Shaklee Di KuantanOstematrix pula sesuai bagi mereka yang sering sembelit atau sukar untuk membuang najis.Ostematrix membantu di dalam melawaskan dan memudahkan kita untuk membuang air besar.Selain membina tulang yang kuat,Pengguna Ostematrix juga menjadikan tidur kita lebih nyenyak dan mengurangkan kebas pada kaki.Mereka yang sering sakit urat juga di sarankan mengambil produk ini.

Cara makannya adalah dengan mengambil Alfalfa 3 biji selepas makan tengahari dan juga makan malam.Ostematrix pula boleh diambil 2 hingga 4 tablet sebelum anda hendak tidur.

 

Norhayati
 

Puan Norhayati adalah seorang pengedar Shaklee dengan SID 876164.Beliau sedia memberi khidmat nasihat bagi mereka yang ingin menjaga kesihatan melalui pengambilan suplemen dari sumber semulajadi.Ketahui juga bagaimana Shaklee dapat juga di gunakan dalam menjana pendapatan sampingan dengan menghubungi beliau di talian 0182338384.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: