Tempahan Produk Shaklee Untuk Pelanggan Bintulu

Pelanggan saya dari Bintulu telah membuat tempahan 2 Produk Shaklee.Produk tersebut adalah Alfalfa Complex dan juga Lecithin.Kedua-dua ini membantu beliau untuk mendapatkan berat badan yang ideal.Apa yang bestnya penghantaran di lakukan oleh pihak HQ,tanpa perlu saya untuk menyimpan stok.Apabila mendapat pesanan,saya terus membuat pembayaran dan urusan selanjutnya akan di lakukan oleh pihak HQ.Mudah kan dengan meniaga online sebegini.

Mula-mula beliau hanya hendak membeli Lecithin sahaja.Lecithin berperanan di dalam menghalang lemak dari melekat di dinding membran.Molekul lemak akan di pecahkan kepada yang lebih kecil supaya mudah disingkirkan semasa proses penghadaman.Setiap botol mengandungi 180 tablet.

Saya mencadangkan pengambilan Lecithin bersama dengan Alfalfa.Alfalfa membantu tubuh kita menyingkirkan toksin yang terkumpul di dalam badan.Apabila toksin tiada barulah,nutrisi dari Lecithin dapat di serap sepenuhnya.

Saya juga mencadangkan pengambilan air mengikut berat badan seseorang.Secara puratanya bagi setiap 25kg,tubuh kita memerlukan 3 liter air.

Lecithin-Dan-Alfalfa-Bintulu

Jadi jika anda tinggal di Bintulu dan hendak mendapatkan produk Shaklee bolehlah menghubungi saya.Saya akan memberikan konsultasi yang terbaik mengikut keperluan diri anda.

 

Norhayati
 

Puan Norhayati adalah seorang pengedar Shaklee dengan SID 876164.Beliau sedia memberi khidmat nasihat bagi mereka yang ingin menjaga kesihatan melalui pengambilan suplemen dari sumber semulajadi.Ketahui juga bagaimana Shaklee dapat juga di gunakan dalam menjana pendapatan sampingan dengan menghubungi beliau di talian 0182338384.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: